söndag, mars 25, 2007

Helg på resande fot igen

Ytterligare en helg har förflytit. Inte heller denna helg har vi varit hemma och tagit det lugnt. Lördagen tillbringades i Stockholm där det var födelsedags- och inflyttningskalas hos Matilda och Henrik.

Efter en rekordsnabb IKEA-tur i Västerås (1 timme inklusive fika) drog vi vidare den sista biten. Vi fick jättegod smögåstårta och det var massor med folk (mest från våran klan förstås).


Vi lät våra barn inviga den portabla, bil-DVD'n. Vi var smarta och satte den monitor, med alla knappar på, på Claras sida, eftersom vi känner till vår sons klåfingrighet. Döm om vår förtvivlan när vi vände oss om och såg att Holger satt och tuggade på sladden....den höll fortfarande ihop, men det var inte mer än så heller......grrrrr

Efter att alla gäster hade åkt hem snikade Tony och jag till oss barnvakt och åkte till Kista Galleria (som har kvällsöppet ALLA dagar..är jag från landet eller..) där vi (eller jag) letade efter kläder att ha på ett bröllop nästa helg. Sedan bar det av hem...ett snabbt stopp på McDonalds...sedan hem. Barnen sov innan vi passerade Barkarby.

Efter en kort natt (en timme kortare än vanligt) gick vi upp och drog vidare till Vagnsviken. Där var det födeslsedagskalas för Stina. Därefter bjöds vi på våfflor inne hos mormor som bor granne med Stina. Sedan bar det av till Claras simskola...puh....det går i ett, hela tiden.

Visst är det UNDERBART med sol och våååååår!!!

Inga kommentarer: