måndag, juli 24, 2006

Änglasyster


På onsdagskvällen åkte vi till Lunedet och badade. Matilda var med. Tony däremot fick viktigare uppdrag....han skulle byta däck åt Kenny Bräck (wow). Vi andra njöt av kvällssolen. Jag har dessutom fått bevis på att min lillasyster inte är ett svart får utan en ÄNGEL!!!

På torsdagen drog vi vidare ut till sommarstugan där det för en gångs skull var rätt mulet och halvtrist väder. Detta förbättrades dock till fredagen. Holger fick en motorsåg som han blev väldigt förtjust i. På fredag eftermiddag skulle Matilda med bussen till Karlskoga......"bussen går tjugi över fyra".....När vi närmar oss Statoil i Hfs kör det ut en buss på riksvägen som visar sig vara Karlskogabussen (kl var 16.10). AC fick lägga på en U-sväng och jaga ikapp bussen med galna omkörningar till följd. Jag insåg hur svårt det är att stoppa en buss när man ligger bakom den. Som tur var så stannade den vid ICA-jouren. Ingen annan människa gick på så Matilda frågade om chauffören hade sett oss och stannat för vår skull....men det hade han inte, han trodde att en gubbe som var ute med sin hund skulle med......Snacka om tur!!!!

Morgonstund har guld i mun. En i enbart kallingar och en utan......

Mycket sol och bad hanns med. Holger fick dessutom köra motorbåten.....gissa om han var salig! Gammelmormor, morbror Göran m fam kom på besök.

Lite smolk i bägaren dock. Vi hade köpare på våran gamla passat. Priset var förhandlat och allt var klart....då drog de sig ur........vad en sån sak kan förstöra en hel dag......men men det är bara att ta nya tag!!!

När vi kom hem väntade dock en trevlig överraskning för våra barn. Farmor hade köpt en studsmatta till dem. Jag kan lova att det har hoppats på den varje dag. Holger går gärna ut direkt på morgonen när han vaknar och hoppar lite. Då är det ju fortfarnade ganska svalt ute.

Inga kommentarer: