måndag, juli 17, 2006

Semesterspurt


Som slutkläm på Tonys semester hann vi klämma in ett besök hos Torgny och Johanna med barn. Där fick Holger och Clara provköra Edwins fyrhjuling. Gissa om de sken ikapp med solen (Tony också).

På fredagen blåste vi iväg till Örebro för att besikta Boran. Passade även på att besöka Svampen och Gustavsvik. Det var hur mysigt som helst. Barnen badade och var så nöjda.

På lördagen fyllde syster Matilda 21 år så vi var på kalas i hennes lilla etta kl 14.00. Sedan drog vi iväg till Karlstad för att lämna över semesterstafettpinnen till Tonys kompanjon Johan. Där fick barnen rida på en "göööör"-stor häst som hette Aramis och Clara spelade trummor. Dessutom hade de en stor pool på altanen som Tony och barnen tog ett kvällsdopp i. Tony dök nog även en aning djup i glaset för på söndagen när vi skulle åka ut till sommarstugan för att träffa farfar Torsten och farbror Håkan m familj så var inte Tony så sugen på att bli med. Jag tyckte iallafall att han lika gärna kunde följa med och ligga i sängen därute som hemma......så så blev det!

Nu strejkar bilduppladdningen så jag kanske försöker uppdatera med lite fler bilder senare.

Inga kommentarer: