fredag, januari 06, 2006

Slalom

Idag debuterade Clara i slalombacken. Det gick väl hyfsat! Det var precis lika gnälligt och kinkigt som jag hade förväntat mig men hon härdade ut och sa aldrig att hon inte ville mer. Hon blev inte avskräckt heller utan var helt med på att hon ska åka igen. Hon har ju dock en hel del annat att koncentrera sig på för jämnan. T ex att skapa en ny ordlista för slalomåkare.

Liftare = gubbarna som sköter liften
Käxor = pjäxor
etc

Holger var också tålmodig, det blev många timmar ute i kylan. Han frös nog en helt del insåg vi när vi väl tog av honom för att sen ta på honom igen. Vantarna var nog dessvärre tvättade någon gång för mycket. De värmde nog inte så bra, som tur är hade Ulrika nåt par extra som vi fick låna.

På tal om vantar, Tony lyckades med konststycket att bli bestulen på sina nya (dyra) julklappsvantar i värmestugan. Han sprang iväg och köpte ett par nya för att slippa frysa. Nästa gång han gick in i värmestugan för att hämta något ur väskan låg vantarna där prydligt ovanpå väskan.........förmodligen hade tjuven insett sitt misstag och försökt sona sitt brott.

Efter en mycket instensiv dag i skidbacken var barnen mycket trötta (även föräldrarna), tyvärr glömde jag kameran hemma och kunde därför inte föreviga allt detta men vi får väl hoppas att det blir fler gånger...

Inga kommentarer: