söndag, januari 01, 2006

Gott Nytt År

Då var det 2006. Varför blir man alltid så nostalgisk när det kommer ett nytt år? Man ser tillbaka och inser vad fort tiden går. I år har t ex Tony och jag varit ett par i 10 år!

Annars har vi tagit det lugnt i både jul- och nyårshelgen. Det var faktiskt skönt att inte ha något inplanerat över nyår, speciellt som det visade sig att Holger skulle bli sjuk. Han har haft 39-40 graders feber i 3 dagar. Idag verkar han piggare. Förmodligen var det en reaktion på MPR-vaccinationen han fick strax för jul. Man kan ju hoppas iallafall, då riskerar ju nämligen inte vi andra att bli smittade av något lagom till vår resa. Vi höll oss hemma, lagade god mat och mös framför TV´n. Tony och jag smålurade i omgångar, den enda som var riktigt vaken hela kvällen var Clara. Vid tolvslaget tog vi på oss våra nya vinterkläder och gick ut på den snötäckta gården och tittade på fyrverkerier. Det small i Kyrksten och Alkvettern och vi stod mitt emellan och hade perfekt utsikt. Vi bidrog även med en egen raket spm i själva verket bestod av ca 10 smällare! (Jag är för snål för att låta mer pengar gå upp o rök)

Imorgon börjar allvaret för Holger. Då börjar nämligen inskolningen hos dagmamman. Det kommer han nog tycka är kul. Clara ser i alla fall fram emot det.

Inga kommentarer: